nieuwsoverzicht

Groot nieuwbouwproject gestart in Gorinchem

Juni 2018

Wij zijn 1 april 2018 gestart met de nieuwbouw van de Hazewindhondstraat te Gorinchem en hopen medio januari 2019 op te leveren.

Bekijk hier de fotoimpressie

Bouwbedrijf van Zandwijk viert zijn 25-jarig jubileum!

September 2017

Na een aantal jaren werkervaring opgedaan te hebben bij de Revabo en aannemersbedrijf van Vliet te Waardenburg is Pieter van Zandwijk gestart op 17 september 1992 met zijn timmerbedrijf. Zijn passie is timmeren en het regelen en organiseren van nieuw- en verbouw projecten. In 2001 heeft hij zijn aannemingspapieren gehaald, waarmee bouwbedrijf van Zandwijk een feit werd. Dit jaar vieren we op 17 september dat het bedrijf inmiddels al 25 jaar bestaat. We kunnen terugkijken op een reeks van prachtige bouwprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie. Bouwbedrijf van Zandwijk is van alle markten thuis. 

Appartementen in Gorinchem

April 2017

Bouwbedrijf van Zandwijk is bezig op de Appeldijk te Gorinchem om van twee  kleine appartementen, een groot luxe appartement te maken.  Op 11-04-2017 is er een start gemaakt. Medio september wordt dit appartement opgeleverd.

nieuwbouwproject aangenomen te Herwijnen

Maart 2017

Bouwbedrijf van Zandwijk heeft een nieuwbouwproject aangenomen d.d. 6-03-2017 te Herwijnen. Het betreft een vrijstaande levensloop bestendige bungalow. Medio maart is gestart met de bouw. De bouw verloopt zeer spoedig. Eind april kon de vlag gehesen worden in de nok. Oplevering wordt verwacht in september.

Rigoureuze verbouwing te Hellouw

Maart 2017

Verbouw woning Korfgraaf Hellouw. Dit betrof een rigoureuze verbouwing/ nieuwbouw. Bestaande woning werd compleet getransformeerd tot een woning die voldoet aan de eisen van de bewoners. Opgeleverd medio 2017.

Houdt de nieuwsberichten in de gaten!

Maart 2017

Bouwbedrijf van Zandwijk heeft een tal van offertes uitstaan voor mooie nieuwe opdrachten. U zult in de loop van de tijd onder nieuwsberichten zien welke nieuwe opdrachten er door bouwbedrijf van Zandwijk gerealiseerd gaan worden.

Nieuwsoverzicht
Wilt u weten wat Bouwbedrijf van Zandwijk
voor u kan betekenen?
Neem contact op