Over Bouwbedrijf van Zandwijk BV

Een bouwbedrijf waar de wensen van de klant centraal staan. Dat is wat Bouwbedrijf van Zandwijk BV graag wil zijn. We zullen met u vanaf het begin van het bouwtraject meedenken, zowel over het financiële aspect als over het eindresultaat. Hieronder kunt u meer lezen over onze geschiedenis en werkwijze.

Geschiedenis

In 1992 is Bouwbedrijf van Zandwijk BV opgericht door Pieter van Zandwijk. We zijn begonnen met de kleinere bouwklussen en naarmate de ervaring en kennis groeide, groeide ook de bouwprojecten mee. De uitvoerders- en aannemerspapieren werden behaald, evenals het machinistendiploma. Door nieuwbouwprojecten, verbouwingen en renovaties van woningen, bedrijfspanden, winkels en (paarden)stallen kunt u zeggen dat we van alle markten thuis zijn. We hebben het altijd belangrijk gevonden een (financieel) gezond bedrijf te zijn en met trots mogen we zeggen dat we dit ook zijn.

Wilt u weten wat Bouwbedrijf van Zandwijk BV voor u kan betekenen?
Neem contact op

Werkwijze

Voor nieuwe klanten en relaties nemen we uitgebreid de tijd. Heeft u bouwplannen, dan zullen we met u om tafel gaan en meedenken over de realisatie van het project. We geven u desgewenst advies over het financiële aspect van het project en over het eindresultaat. Wanneer u besluit uw bouwproject door ons uit te laten voeren zullen we in goed overleg het project in gaan plannen. Het project zal vervolgens via Bouwgarant opgeleverd worden. Zo heeft u de zekerheid van een eindresultaat conform uw wensen!